Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, Champions League, πραγματοποίησε με επιτυχία, η τουριστική εταιρεία Event Makers DMC.

Η διοργάνωση αφορούσε τις μεταφορές και τη διαμονή φιλάθλων και των δύο ομάδων, και ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων της Αγγλίας και της Ιταλίας.

Περισσότεροι από 12.000 φίλαθλοι ήλθαν από τις δύο χώρες, με 40 ναυλωμένες αλλά και τακτικές πτήσεις, μέσα σε τέσσερις ημέρες. Μόνο για τους φιλάθλους της αγγλικής Liverpool, η Event Makers DMC οργάνωσε μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς και από και προς το Ολυμπιακό Στάδιο, για 9.000 άτομα. Ανάμεσα τους ήταν εκτός από φίλαθλοι, χορηγοί, καλεσμένοι των χορηγών, αλλά και οργανωτές. Συνολικά για τις μεταφορές σε καθημερινή βάση, χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρεία 200 λεωφορεία, ανάμεσα τους και το πολυτελές Limo Bus, το «κινητό συνεδριακό κέντρο», που ανήκει στην εταιρεία Greek Limo Bus, θυγατρική της Event Makers DMC.

Για τις ανάγκες της διαμονής η Event Makers DMC χρησιμοποίησε 45 ξενοδοχεία, όλων των κατηγοριών, στην Αθήνα, αλλά και στο Λουτράκι, τη Χαλκίδα, την Ερέτρια και άλλες περιοχές. Οι διανυκτερεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στα ελληνικά ξενοδοχεία ξεπέρασαν τις 3.700. 

Η Event Makers DMC αντιπροσώπευσε για το Champions League, το μεγαλύτερο οργανωτή του αθλητικού γεγονότος από την Αγγλία, την εταιρεία Flight Options, συνεργασία που αφορούσε στη μεταφορά φιλάθλων με 32 charter πτήσεις. Συνεργασίες έγιναν και με τα ξένα ταξιδιωτικά γραφεία Eurosport, AKA, Few Limits, καθώς και το Ιταλικό Camel Viaggi, ενώ μεγάλος αριθμός αθηναϊκών γραφείων αγόρασε από την εταιρεία δωμάτια ξενοδοχείων.
Για την οργάνωση και την εκτέλεση όλων των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, η Event Makers DMC απασχόλησε σχεδόν 200 άτομα προσωπικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τζίρος της συγκεκριμένης διοργάνωσης ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο ευρώ.